TEE HYVÄ STRATEGIA JA PELAA FIKSUSTI!

Edellistä kirjaani, Hyvä liiketoimintasuunnitelma -Kauppakamari, on lainattu vuositasolla yli 2000 kertaa. Tein siitä paremman, nykyaikaa palvelemman ja osallistavamman, kiitos Campwire -verkko-oppimisalustan. Edessäsi on e-kirja videoineen, työkaluineen sekä linkkivinkkeineen, joilla teet voittavan strategian. Sen opit on testattu ja sen strategiamallilla on saatu myös rahoitusta. Jos siis olet kiinnostunut nykyajan digiyhteensopivasta yritysstrategiasta, niin tässä on ratkaisu!

Jopa 8 ostoprosessia 10:stä alkaa digisti. Yhä useampi kauppa myös päättyy digisti. Saat viisi tähteä Googlen paikkasivuusi ja kokemusta jaetaan somessa. Digikierre lähtee liikkeelle ja tuottaa johtolankoja eli liidejä, jos strategia ja sen mukaiset liidinkeruumenetelmät ovat kunnossa. Se, joka auttaa asiakasta heti ensidatailusta lähtien, on vahvoilla. Se, joka saa hänet ostamaan ja suosittelemaan digisti, on voittaja.

Tämän 60 sivuisen kirjan ja sitä tukevien viiden videon avulla opit rakentamaan strategian ja sitä tukevan liiketoimintamallin voittavalla tavalla. Opit kääntämään digimurroksen eli disruption eduksesi. Lisäksi saat myös linkit kirjan esimerkkien liidinluontikeinoihin. Hyödynnä esimerkiksi:

  • freemium -pohjaista markkinoinnin automaatiojärjestelmää,

  • hakukoneoptimoinnin ilmaiset työkalut

  • helppo some- tai pitchausvideotyökalu

Tarvitset voittavan strategian niin liiketoimintasuunnitelmaa kuin myös esimerkiksi rahoituksen hakua varten. E -kirjan ja sen videoiden opeilla teen rahaa minä ja myös asiakkaani. Tee sinäkin! Haastat, hyödynnät rakennetta ja työkaluja ja teet itse paremman. Teet sellaisen strategian, joka palvelee omaa kohderyhmääsi.

Kirjaa varten haastattelin Aalto yliopiston Strategisen johtamisen apulaisprofessori Timo Vuorta ja menestyksekkäästi exitoinutta sarjayrittäjä, businessenkeli Mikko Nurmista. Lisäksi reilun rahoituksen saanut VTT -spinoff -hanke Guidesense Oy tuo konkretiaa ja keskeneräisyyden antia oppimisesi tueksi.

#strategiahässäkkä

Hinta: 34,90 €

Maksa turvallisesti kotimaisilla verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla!

Checkout - Oma maksutapa kaikille