Johannes Hesso

Johannes Hesso kokenut ja innostava sosiaali- ja terveysalan yritysvalmentaja, konsultti ja kirjailija. Myynnin ja strategisen suunnittelun valmennuspäiviä on kertynyt vuosien varrella reilu seitsemän sataa ja lisää tulee huimaa vauhtia.

Nykyaikaisen yrityksen strategian yksi tärkeimpiä tekijöitä on tavoitteellinen vaikuttaminen digimaailmassa. Teen itse strategia- ja myyntisparrausten ohessa animaatioin koulutuskokonaisuuksia, selitysvideoita ja somevideoita Adoben After Effects toteutuksina. Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos haluat samassa paketissa motivoivan strategiasparraajan, kirjailijan sekä digitekijän.

Johannes Hesso
MMM (metsäekonomia ja kansantaloustiede), fysioterapeutti, Faf PT
+358 50 321 0717

johannes.hesso@innostavalmennus.fi

Yritysvalmentaja

Yhdistelmä sote -sektorin tuntemusta ja pitkä ja tuloksekas yritysvalmentajatausta palvelevat erinomaisesti tämän päivän sosiaali- ja terveysalan kehittämistarpeita. Lisää ajatuksiani liiketoiminnan suunnitelusta ja strategiasta voit lukea www.hyvaliiketoimintasuunnitelma.com.

Fiilistelijä ja kirjailija

Kirjoja tulee lisää tai sitten ei. Myös omasta hyvinvoinnista pitää pitää huolta. Vapaa-ajalla Johannes viihtyy kamppailulajien sekä perhokalastuksen parissa. Sivutoimena pyörii pieni personal training- ja fysioterapiatoimi www.innostapersonaltrainer.fi.