Konsultointi

Onko mielessäsi uudenlainen tapa haastaa sote-alan toimijat? Haaveilet ehkä omasta startupista? Innosta -konsultointi on tehokasta ja toimivaa strategian hiontaa yhdessä toimeksiantajan kanssa. Konsultoinnin aikana tehdään yhdessä, osallistetaan ja haastetaan, rikotaan ja luodaan uutta. Varmaa on se, että sähköinen maailma ja asiakkaan osallistaminen itse palvelun suunnitteluun ja tuotantoon, on agendalla eri keinoin ja näkökulmin.

ELY -RAHOITTEINEN STRATEGIAKONSULTOINTI

Toimin ELY:n rahoittamissa asiantuntijapalveluissa konsulttina kasvu ja uudistaminen -osassa hanketta. Konsultointi maksaa euro 300/päivä asiakasyritykselle. Konsultoinnin tarkoituksena on luoda strategia, joka mahdollistaa kasvun ja toisaalta myös yrityksen kehittämisen digimurroksen paineessa. Konsultointia ostavan organisaation yritysmuodolla ei ole väliä mutta liikevaihtoa pitää olla. Tähän mennessä toteuttamissani ELY -konsultoinneissa päiviä on ollut per asiakas 2-4. Todella edullinen ja pidemmätkin projektit mahdollistava tapa kehittää yritystä. Lisää asiantuntijapalveluista voit lukea profiilistani täältä.

TONNIN STARTTI

Testaa ideasi ja opi menetysstrategian sekä sitä toteuttavan liiketoimintamallin logiikka! Tonnin startti on tehokas tapa sparrata oma sosiaali- ja terveysalan liikeidea käytäntöön. Olen ollut starttaamassa lukuisia tunnettuja personal training- physiotraining- sekä fysioterapiakonsepteja alkuun. Tonnin startissa luodaan sähköisiä markkinointikanavia hyödyntävä nykyaikainen liiketoimintamalli liikeideallesi. Opit samalla markkinoimaan sähköisessä maailmassa uutta konseptiasi itse. Liity tyytyväisten joukkoon ja haasta sosiaali- ja terveysalan sekä liikuntasektorin yritysten perinteiset toimijat uudella tavalla! Se ei ole edes kovin vaikeaa.

Euro 1000 + alv 24/7h

Sisältää #strategiahässäkkä e-kirjakokonaisuuden

STRATEGIAKONSULTOINTI

Pidempi konsultointihanke on tarpeen, kun liikeideasi kaupallistaminen vaatii pidempiaikaista taustatyötä. Toimin konsulttina niin Tekes -rahoitteisissa sosiaali- ja terveysalan teknologian kaupallistamishankkeissa kuin myös uusien liikuntaliiketoimintojen starttaamisessa. Jos suunnittelet uusia tapoja luoda lisäarvoa asiakkaillesi, ja sähköisten markkinointikanavien hyödyntäminen ja osaaminen on agendalla, sopii Innosta -konsultointi sinulle.

Euro 1590 + alv 24/7h

Sisältää #strategiahässäkkä e-kirjakokonaisuuden

Tonnin startti

Suomen urheiluhierontakeskus lanseerasi uuden personal training -konseptin vuonna 2014. Tonnin startti tienattiin takaisin muutamassa viikossa ja myynti jatkaa kasvuaan!

Sanna Oksanen toimii Vantaalla fysioterapeuttina ja personal trainerina. Tonnin startilla Sannalle rakennettiin laskeutumissivu ja Sanna sparrattin nostamaan sivu omin voimin Googlessa ykkössivulle valitsemalla termillä.

Emma Mälkiä teki päätöksen: fysioterapeuttina ja yrittäjänä kertaheitolla digiyhteensopivaksi. Tonnin stratti johti, lievään luomisen tuskaan, videoiden tekoon, uuteen strategiaan ja homma toimii! Uudet tilat hankittiinkin melkein samantien ja vastaanottolistat pullistelevat asiakkaita. Hyvä Emma!

Pidempi konsultointihanke

VTT terveysteknologia -hanke Guidesense. Liuta tohtoreita ja todella kovan tason tutkatekniikan innovaatio sokeille. Haasteena kaupallistaminen sekä perustajien liiketoimintaosaamisen kasvattaminen. Toisaalta tarve oli saada apua sosiaali- ja terveyssektorin tuntemukseen asiakkaiden ostokäyttäytymisestä, moniammatilliseen yhteistyöhön. Konkretiaa, vääntämistä ja kääntämistä sekä caseina perehtymistä konkreettisesti niin hakusanamainon tekoon kuin myös hakukoneoptimointiin globaaleille markkinoille. Tuloksena strategia sekä sen toteutusta palveleva liiketoimintamalli, joka koukuttaa ja osallistaa loppukäyttäjää sähköisiä markkinointiviestinnän kanavia hyödyntäen.