Strategiasparraus

Mietit uutta liikeideaa tai ehkä jokin lainsäädännöllinen muutos yrityksesi toimintaympäristössä pistää pelisuunnitelman uusiksi? Digiasiakkaat ja ostamisen siirtyminen verkkoon haastavat perinteiset tavat myydä ja toteuttaa menestysstrategiaa! Innostavalmennus on oiva valinta, jos haluat henkilöstöllesi toimivaa, nykyaikaista ja taatusti lisäarvoa luovaa businessparrausta!

Haluat ehkä konkretiaa sekä toimivia työkaluja strategian toteuttamiseksi siten, että koko henkilöstö motivoituu ja ymmärtää, miksi uusi pelijuoni on tarpeen. Innostavalmennuksen strategiasparraukset on suunniteltu siten, että niiden avulla yrityksen avainhenkilöstö ymmärtää ja motivoituu vaikkapa uuden strategian toteutukseen. Sparrauspäivien sisältö kiteytetään yhdessä piirrosanimaatiovideoksi. Saatte osallistujien oivallukset mukaansa tempaavan animaation muodossa jaettavaksi muille yrityksessä. Hyvä animaatio, joka on yhdessä ideoitu, jää mieleen. Voit tutustua esimerkkivideoon täältä!

Jokainen sparraus suunnitellaan erikseen niin, että kulloisenkin kohderyhmän erityispiirteet saadat huomioitua. Alla on kaksi esimerkkiä sparrauksista, jotka on toteutettu esimiehille ja franchising -yrittäjille. Saat niistä kuvan siitä, mitä Johannes Hesson vetämät sparraukset pitävät tyypillisesti sisällään.

 - Innostavalmennus

Sosiaali- ja terveysalan yrityksen strategia

Valmennus yrityksen esimiesten strategia- ja liiketoimintaosaamisen lisäämiseksi. Valmennuksessa perehdytään erillaisiin strategioihin luoda lisäarvoa asiakkaalle nykypäivän haastavassa liiketoimintaympäristössä. Opit laatimaan yrityksesi strategiaa toteuttavan liiketoimintamallin, jonka perustana on digiajan asiakasymmärrys, aktiivinen myynti ja asiakkuuksien luonti. Toteutus yksi tai kaksipäiväisenä.

Valmennuksen sisältö voidaan painottaa joko liiketoimintaosaamisen kasvattamisen osa-alueelle tai myynnin roolin selkeyttämiseen sosiaali- ja terveysalan yrityksen menestyksen tekijänä. Valmennuspäivän hinta Euro 1600 + alv sekä matkakulut, ryhmä maksimissaan 10 henkilöä. Sisältää kirjan -Rakenna hyvinvointialan menestystarina, Johannes Hesso, Kauppakamari 2012- sekä animaatioin toteutetun materiaalin kaikille osallistujille. Isommat ryhmät voidaan neuvotella erikseen.

 - Innostavalmennus

Hyvä liiketoimintasuunnitelma

Valmennus sosiaali- ja terveysalan yrittäjille tai esimiehille, joiden toimenkuvaan kuuluu organisaation strategiaa toteuttavan liiketoimintasuunnitelman laatiminen. Valmennuksessa perehdytään hyvän, nykypäivän liiketoimintaympäristön haasteita palvelevan, liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Valmennuspäivän hinta Euro 1600 + alv sekä matkakulut, ryhmä maksimissaan 10 henkilöä. Sisältää kirjan -Hyvä liiketoimintasuunnitelma, Johannes Hesso, Kauppakamari 2013 sekä sähköisen esitysmateriaalin kaikille osallistujille.