Strategiasparraus

Mietit uutta liikeideaa tai ehkä jokin lainsäädännöllinen muutos yrityksesi toimintaympäristössä pistää pelisuunnitelman uusiksi? Digiasiakkaat ja ostamisen siirtyminen verkkoon haastavat perinteiset tavat myydä ja toteuttaa menestysstrategiaa! Innostavalmennus on oiva valinta, jos haluat henkilöstöllesi toimivaa, nykyaikaista ja taatusti lisäarvoa luovaa businessparrausta!

"Jopa 80% ostoprosesseista alkaa netistä!"

Ostamisen digitalisoituminen vaikuttaa varmasti myös sinun liiketoimintaasi. Haluat ehkä digikonkretiaa sekä toimivia työkaluja strategian toteuttamiseksi siten, että koko henkilöstö motivoituu ja ymmärtää, miksi uusi pelijuoni on tarpeen. Ensimmäinen askel digitaalisuuden kääntämisessä yrityksen strategiseksi kyvykkyydeksi on ymmärtäminen. On vaikea johtaa sellaista, mitä ei ymmärrä. Ymmärrys Innostasparrauksissa syntyy käytännön digityökalujen hyödyntämisen avulla. Kaikki strategiasparraukset sisältävät aiheeseen sopivia digimyynnin ja -markkinoinnin esimerkkejä ja käytännön harjoituksia. Innostavalmennuksen strategiasparraukset on suunniteltu siten, että niiden avulla yrityksen avainhenkilöstö ymmärtää ja motivoituu vaikkapa uuden strategian toteuttamiseen voittavalla tavalla. Hyvänä esimerkkinä sparrauksista toimii Physiotrainer -koulutuskokonaisuus fysioterapeuteille. Siinä Johannes on toiminut sparraajana ensimmäisitä totetuksista lähtien.

"Opi nykyaikaisen strategian juoni!"

Sparrauspäivien sisältö kiteytetään yhdessä piirrosanimaatiovideoksi. Saatte osallistujien oivallukset mukaansa tempaavan animaation muodossa jaettavaksi muille yrityksessä. Hyvä animaatio, joka on yhdessä ideoitu, jää mieleen. Hyvin tehty animaatio asiakasyrityksen omilla spekseillä ja nykyaikaisen strategian rakenteella on erinomainen tapa juurruttaa olennainen sen katselijaan. Voit tutustua esimerkkivideoon täältä!

Jokainen sparraus suunnitellaan erikseen niin, että kulloisenkin kohderyhmän erityispiirteet saadaan huomioitua. Alla on kaksi esimerkkiä sparrauksista, jotka on toteutettu esimiehille ja franchising -yrittäjille. Saat niistä kuvan siitä, mitä Johannes Hesson vetämät sparraukset pitävät tyypillisesti sisällään.

 - Innostavalmennus

Sosiaali- ja terveysalan yrityksen strategia

Valmennus yrityksen esimiesten strategia- ja liiketoimintaosaamisen lisäämiseksi. Valmennuksessa perehdytään erillaisiin strategioihin luoda lisäarvoa asiakkaalle nykypäivän haastavassa liiketoimintaympäristössä. Opit laatimaan yrityksesi strategiaa toteuttavan liiketoimintamallin, jonka perustana on digiajan asiakasymmärrys, aktiivinen myynti ja asiakkuuksien luonti. Toteutus yksi tai kaksipäiväisenä.

Opit:

  • Määrittämään voittavan strategian osatekijät
  • Kiteyttämään strategian yhdelle sivulle
  • Laatimaan strategiaasi toteuttavan liiketoimintamallin

Valmennuksen sisältö voidaan painottaa joko liiketoimintaosaamisen kasvattamisen osa-alueelle tai myynnin roolin selkeyttämiseen sosiaali- ja terveysalan yrityksen menestyksen tekijänä. Valmennuspäivän hinta Euro 1690 + alv sekä matkakulut, ryhmä maksimissaan 10 henkilöä. Sisältää kirjan -Rakenna hyvinvointialan menestystarina, Johannes Hesso, Kauppakamari 2012- sekä animaatioin toteutetun materiaalin kaikille osallistujille. Isommat ryhmät voidaan neuvotella erikseen.

 - Innostavalmennus

Hyvä liiketoimintasuunnitelma

Valmennus sosiaali- ja terveysalan yrittäjille tai esimiehille, joiden toimenkuvaan kuuluu organisaation strategiaa toteuttavan liiketoimintasuunnitelman laatiminen. Valmennuksessa perehdytään hyvän, nykypäivän liiketoimintaympäristön haasteita palvelevan, liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Liiketoimintasuunnitelma on edelleen toimiva ja varsinkin rahoittajien vaatima työkalu. Se ei ole puiseva lista laskelmia vaan ovela ja ytimekäs analyysi, kiteytys sekä suunnitelma siitä, miten peli voitetaan.

Opit:

  • Nykyaikaisen ja menestyvän liiketoiminnan reseptin
  • Hahmotat liiketoiminnan suunnittelun kokonaisuuden
  • Saat konkretiaa varsinkin hakukonenäkyvyyden ja digivaikuttamisen keinoista

Valmennuspäivän hinta Euro 1690 + alv sekä matkakulut, ryhmä maksimissaan 10 henkilöä. Sisältää kirjan -Hyvä liiketoimintasuunnitelma, Johannes Hesso, Kauppakamari 2013 sekä sähköisen esitysmateriaalin kaikille osallistujille.